RUCONCARE is de internationale protegé van Denteck B.V. te Zoetermeer, Nederland. 

(klik voor doorlink naar registraties op de iconen) 

ISO 13485

Certificaat ISO 13485
Dit certificaat is geldig voor de volgende scope: Productie en verkoop van desinfectiemiddelen, mondspoelmiddelen en contact gels voor medische toepassing.

FSSC 22000

Certificaat uitgegeven door Lloyd’s Register aan Denteck B.V. Het certificaat is toepasbaar voor: Filling, repacking and labeling of Ethanol, Ethyl Alcohol in IBCs, drums and cans.

 

GMP

GMP Good Manufacturing Practices Certificering voor de vervaardiging van geneesmiddelen API Gecertificeerd

Ctgb

Verplichte registratie van desinfectantia sinds 15 september 2009 Met ingang van 15 september 2009 is het verplicht alle desinfectantia te hebben ge(pre)registreerd bij het ctgb. Alle producenten, handelaren en winkeliers zijn sinds 15 september 2009 verplicht de te verkopen desinfectantia te hebben ge(pre)registreerd bij het ctgb. Denteck heeft haar desinfectantia ge(pre)registreerd bij het ctgb en…

Skal

SKAL CERTIFICAAT Sinds 19 juli 2011 is Denteck Skal gecertificeerd. Skal Biocontrole zet zich als toezichthouder in voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland.

EKO Licentie

Denteck is sinds 03-04-2012 licentiehouder van het EKO-keurmerk. Met het EKO-keurmerk wordt op de verpakking van voedingsmiddelen aangegeven dat het product biologisch is. Dat wil zeggen dat het product voldoet aan de Europese wettelijk gestelde normen voor ecologische producten en productiemethoden. Het EKO-keurmerk moet onder meer garanderen dat er geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen…